+31 (0)71-4017246

2008

In de zomer is Scabro gestart op het voormalige Marine Vliegkamp Valkenburg in Katwijk. Vanuit de ruimte die in zijn militaire tijd dienst deed als geconditioneerde chemicaliënopslag begon Scabro met het leveren aan modelmakers en later ook aan composietverwerkers. In de jaren daarna werden structurele lijmen aan het leveringsprogramma toegevoegd, gevolgd door kernmaterialen en procesmaterialen. 
 
 

2012

Delen van kennis: Scabro Innovation Event 2013In de daaropvolgende jaren is het leveringsprogramma uitgegroeid tot een gericht assortiment epoxies, polyurethanen, blokmaterialen en composietmaterialen, afkomstig van de meest innovatieve Europese fabrikanten van hoogwaardige mallenbouw en composietmaterialen.
Omgekeerd evenredig met de groei van Scabro kromp de beschikbare ruimte van het magazijn en in 2014 werd besloten tot een grote wijziging in de manier van opslag en verzending; er werd voor bulkgoederen steeds vaker gebruik gemaakt van een externe opslag in Giessen bij Van Wijk logictics.

2017

Scabro in 2017 is een specialist met een visie en een breed online high-tech assortiment die gedreven is om er voor te zorgen dat u het beste uit uw project of uw bedrijf gaat halen. Samen succesvol zijn betekend dat wij onze rol kennen en u vooral willen ontzorgen op technisch vlak en materiaal beheer. Scabro bevindt  zich midden in een Europees netwerk van de beste fabrikanten, formulaters, ingenieurs, experts en andere vakmensen die er toe doen in deze branche. Deze kennis en kunde staat centraal bij Scabro en daar bent u een kritiek onderdeel van: vertel ons wat u nodig heeft om succesvol te zijn en wij zorgen dat u het krijgt! 

.

Drie Scabro kernwaarden die het verschil maken

.

  • Een specialist als partner

Ons team specialisten heeft als doel om u, als klant, zo veel mogelijk te ontzorgen; het juiste materiaal op de juiste plaats op het juiste moment tegen de juiste prijs. Dat is het doel van ons partnership. Wij doen daarbij graag open en eerlijk zaken: dat is ons inziens namelijk de enige mogelijke route naar een langdurig win-win partnership.

  • Snelheid en flexibiliteit

Voorraad is essentieel. Onze goederen worden snel bij u bezorgt vanuit het door Van Wijk Logistics beheerde magazijn in het centraal in de Benelux gelegen Giessen (NB). Kleinverpakkingen, specials, kostbare producten en monstermaterialen versturen wij vanuit ons magazijn in Katwijk.

  • Toegankelijke informatie 

Wij realiseren momenteel een klantenportal waarbij u als vaste klant op deze website kunt inloggen en direct onze voorraad en de met u afgesproken prijzen kunt bekijken, een order kunt plaatsen en uw zending volgen. Daarnaast is uitgebreide technische informatie altijd online beschikbaar, maar het echte verschil maken onze technisch specialisten die graag hun kennis met u komen delen. Wij staan open voor suggesties en willen graag vooruit: laat het ons alstublieft weten wat wij kunnen verbeteren, of wat u juist goed aan ons vindt. Alvast bedankt!