+31 (0)71-4017246

Speciaal voor studententeams

Jonge, enthousiaste, engineurs in spé, vaak ongehinderd door ervaring op het gebied van construeren met composieten helpen wij graag op pad. Hierboven als voorbeeld de succesvolle solarboot van VHL Zonnenbootteam.

Scabro supporting Innovation

Ieder jaar weer meer worden we benaderd door studententeams met een verzoek tot sponsoring. Dit is natuurlijk zeer positief en het geeft de groei van de composietenindustrie aan: steeds meer universiteiten maar ook hogescholen nemen composieten op in hun leesstof!

We zouden het liefst iedereen willen helpen... en dat doen we daarom ook! Ieder studenten-team kan bij ons materiaal kopen met een flinke korting: high tech composietmaterialen tegen fabrieksprijzen. Wij vinden dat we niet hoeven te verdienen aan onderzoek gedaan door studenten, sterker nog, we geven ondersteuning zowel in de verkrijgbaarheid van composietmaterialen als in kennis.

Studententeams kunnen contact opnemen met Jaap, Frank of Patroclos en hun verzoek tot sponsoring wordt in behandeling genomen, meestal wordt er gevraagd om een korte presentatie te komen geven in Katwijk.3D-rendering, van Forze VII, Delft

Studententeams die wij sponsoren:

.

Foto's:

Inmotion sudententeam - elektrisch racen