+31 (0)71-4017246

  • Composiet gevel van het Stadskantoor Utrecht. Volledige design vrijheid.

Constructie 

Ook de bouwsector maakt steeds meer gebruik van moderne hightech materialen. Scabro heeft in samenwerking met fabrikanten en eindgebruikers diverse materialen ontwikkeld voor specifieke bouw-gerelateerde toepassingen.

.

Flexibele mallen voor beton.

Scabro levert een aantal soorten polyurethaan elastomeren waar slijtvaste, flexibele gietmallen voor beton van gemaakt kunnen worden. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij de 1404 serie op deze pagina.


Epoxy impregneermiddel voor beton

Een vrij nieuwe ontwikkeling is het gebruik van een twee componenten epoxy impregneer systeem op waterbasis om het oppervlak van betonproducten te conserveren. Onze epoxycoating 1010W is waterdun, met de kwast, roller of spuit aan te brengen en hecht overal op.

Siliconen impregneermiddel voor beton

Het langdurig beschermen van betonnen constructies met Variphob


Constructief metaal verlijmen

LORD 400-serie lijmen zijn de beste lijmen voor metalen. Naast RVS of verzinkt staal zijn ook aluminium, vezelversterkte kunststoffen en vele soorten kunststoffen gemakkelijk en duurzaam te lijmen.

Lichtgewicht halffabrikaten

Bent u actief in de bouwsector en wilt u weten welke materialen wij u kunnen leveren, neem dan contact met ons op.  Dit kan per mail of telefonisch of door het terugbelverzoek bovenaan de pagina in te vullen.

Wij luisteren graag naar uw wensen en informeren u over onze mogelijkheden. 


Als geregistreerde klant kunt u binnenkort voorraden en prijzen bekijken, alsmede online orders plaatsen.