+31 (0)71-4017246

  • E-One 100% elektrisch rijden. Scabro levert materialen voor het model, de mallen en de productieonderdelen.

Als sinds de oprichting van Scabro zijn we benaderd door ontwerpers, composietverwerkers, jachtbouwers, architecten en door vele anderen wiens doel het was een beter, milieuvriendelijker product te maken, het liefst zelfs één die 100% hernieuwbaar of 100% recyclebaar zou zijn.

Sindsdien adviseren en leveren wij duurzame producten en productiemethoden, veiliger systemen voor mens en milieu en vooral veel biologisch afbreekbare harsen en vezels,

Deze bio-composieten zijn absoluut de meest vernieuwende van alle materiaalsoorten en deze groene afdeling lijkt als anno 2016 als een paddenstoel uit de grond te zijn geschoten.

Er zijn de afgelopen 2 jaar flinke sprongen gemaakt. Inmiddels leveren wij producten die aan vele wensen voldoen, maar toch beperkt zijn in een aantal aspecten. Bio-composieten die wel ruimschoots aan industriele eisen zoals sterkte, stijfheid, temperatuur en weersbestendigheid voldoen kunnen bijvoorbeeld wel gedeeltelijk hernieuwbaar zijn, maar zijn slecht of niet te recycelen.

.
Biocomposieten kunnen zelfs goedkoper zijn dan hun industriële alternatieven, en het zijn natuurlijk zeer interessante bouwmaterialen; technische voordelen,  milieubesparend of beter geprijsd dan het origineel; het gaat de goede kant op!

Bekijkt u hieronder een lijst met de beste grondstoffen voor bio-composieten:

.

Bio vezels

.

Bioharsen

.

Duurzame kernmaterialen

.

Bio-composiet plaatmateriaal

.

Watergedragen systemen

.

Duurzaam produceren

.

Als geregistreerde klant kunt u binnenkort voorraden en prijzen bekijken, alsmede online orders plaatsen.