+31 (0)71-4017246

  • http://www.scabro.com/images/detailed/1/Scabro-Luchtvaart-Aerospachttp://www.scabro.com/images/detailed/1/Scabro-Luchtvaart-Aerospace-A350.gife-A350.gif

Vliegtuigindustrie

Composites Evolution komt met hun Ecopreg productlijn van vuurbestendige prepregs, tegemoet aan de vraag naar meer duurzame vliegtuiginterieur-onderdelen.

De Ecopreg productlijn van prepregs is ontwikkelt met een volledig bio-afgeleid hars systeem welke de concurrentie aangaat met de traditionele phenolics.

De performance is vergelijkbaar met bestaande harsen, maar heeft als voordeel minder toxisch te zijn en is minder gevaarlijk tijdens het verwerken.

Ecopreg heeft brandvertragende eigenschappen die gelijk zijn aan phenolics en heeft een excellente chemische weerstand en temperatuursbestendigheid. Onze 300g/m² 7781 style woven glasweefsel is speciaal ontworpen voor vliegtuiginterieur, inclusief sandwich panels.

Wij leveren ook andere vezelversterkte prepregs en weefselconstructies op aanvraag. Deze kunnen allen geconsolideerd worden door vacuum bagging, autoclaaf of persvormen, op dezelfde manier als phenolic prepregs.

Meer info over: Ecopreg Glass/PFA 300g/m² 7781 style woven glas weefsel

Als geregistreerde klant kunt u binnenkort voorraden en prijzen bekijken, alsmede online orders plaatsen.