+31 (0)71-4017246

  • Geen afbeelding

Innovatieve combinaties van vacuümmaterialen

Combinatie producten hebben als doel arbeidstijd te reduceren, het proces te verbeteren, of om meer zekerheid te geven. Ze bestaan uit losse, standaard, componenten als gaatjesfolie, infusiegaas of breather doek, maar er kunnen ook nieuwe innovatie membranen in zijn verwerkt zoals bij de VMS2.

In de regel bieden onderstaande producten een reducering van arbeidstijd, vooral bij grotere, relatief simpele vormen zoals een windmolenblad, brugdek of romp van een jacht. Doordat de gecombineerde producten dikker zijn en stijver zijn ze echter lastig te verwerken in gecompliceerde dubbelgekromde vormen.

 

Keuzetabel

Product Temperatuur (°C) Omschrijving
Infuply 120 Combinatie van geperforeerde release film (gaatjesfolie) met gebreide infusiegaas. Het resultaat is een infusiemedium dat gemakkelijk loslaat van het laminaat. Ideaal voor grotere producten waar het veel arbeidstijd zal besparen. A2200 P31 + Vi1
VMS2 160 Revolutionair vacuum transport medium dat aan de bovenzijde lucht kan blijven transporten gedurende het gehele infusie proces, terwijl de hars aan de onderzijde wordt tegengehouden door het VMS2 materiaal. 
VMS160A 80 Micro poreus materiaal dat als een membraam werkt waar lucht door heen kan ontsnappen, maar hars niet. VMS160A is geproduceert van een laag polyester microfibers die reageren op alle vloeistoffen en daardoor iedere hars zullen blokkeren, terwijl lucht kan passeren.

Als geregistreerde klant kunt u binnenkort voorraden en prijzen bekijken, alsmede online orders plaatsen.